ASUS TUF GAMING LAPTOP

ANDA SUKA BERMAIN GAME ONLINE TAPI LAPTOP SELALU LAG? TAK DAPAT STREAM GAME DENGAN LANCAR?

JOM DAPATKAN ASUS TUF GAMING SEKARANG

Stream game secara atas talian sudah tentu memerlukan anda untuk memiliki laptop atau pc yang mempunyai spec yang berkualiti agar anda dapat menikmati game yang lebih lancar dan jelas.

 

SPESIFIKASI

Asus Tuf Series juga hadir dalam 8GB memori dan boleh dinaiktaraf sehingga 32GB memori. Stor penyimpanan juga sangat besar iaitu 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD dan 1TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD. Ia memberikan anda prestasi yang bagus dalam stream permainan video dan menonton video. TUF Gaming F15 mempunyai pilihan port yang betul juga: tiga port USB 3.2 Gen 1 Jenis-A, set kepala dan bicu Ethernet, output video HDMI 2.0b bersaiz penuh (yang sesuai untuk 4K pada monitor luaran pada 60Hz) dan port Thunderbolt 4 / USB-C. Terdapat juga sokongan Bluetooth 5.0 dan Wi-Fi 6 serta kamera web 720 serta mikrofon.

 

THERMAL PERFORMANCE / COOLING SYSTEM

Asus Tuf Gaming juga dilengkapi dengan kadar penyegaran yang tinggi dan GPU yang kompetitif. GPU GeForce RTX ™ 3060 yang baru memberikan permainan yang lancar pada paparan hingga 240Hz dengan 100% sRGB, sementara CPU Intel® Core ™ i9-11900H yang kuat diperkuat dengan penyejukan yang lebih baik yang meningkatkan prestasi CPU dan membuat akustik tetap tersembunyi. Selain itu ia juga mempunyai hayat bateri yang lebih lama dimana anda boleh menggunakannya untuk bermain permainan video selama sekitar 4 hingga 5 jam setelah pengecasan penuh.

 

PAPARAN

Asus Tuf series sememangnya pilihan yang tepat kerana ianya memiliki paparan skrin yang lebih jelas, skrin 15.6 inci, paparan penuh HD menggunakan panel IPS. Pixel paparan adalah 1080p dan 144Hz dengan penyelerasan penyesuaian menjadikan permainan lebih lancar.

 

KEYBOARD

Papan kekunci RGB sudah pasti mempunyai maklum balas yang baik dan memuaskan. Susun atur gaya desktop yang biasa dengan kekunci yang dijarakkan dengan baik. Anda juga hanya perlu menekan lembut pada papan kekunci kerana ianya mempunyai tahap responsive yang tinggi.

DESIGN

Asus Tuf F15 juga memenuhi piawaian ketahanan bertaraf ketenteraan dan mempunyai bahagian tepi yang keras dengan tulisan TUF yang jelas terpampang di bahagian belakang. Warna laptop juga hadir dengan kemasan kelabu.

 

BERAT

Laptop Asus Tuf Series ini adalah sangat ringan dimana ianya hanya 2.3kg sahaja. Sudah pasti laptop yang cukup ringan dan memudahkan anda untuk dibawa ke dalam beg galas.

 

BERBALOIKAH BELI ASUS TUF GAMING F15?

Untuk sebuah computer riba serba boleh dengan perkakasan yang disertakan maka sangat berbaloi untuk anda memiliki Asus Tuf Gaming F15 ini.

 

Anda boleh dapatkan Asus Tuf Gaming F15 anda secara ansuran mudah juga 

✅Ansuran 12/24/36 bln
✅Satu nama blh cuba 2 fon
✅Ambil dulu byr kemudian
✅ IC+ Slip gaji
✅ Tanpa Muka
Cepat, mudah & senang 😍
👇Jom borak dgn team kami👇
Zati 0103415988
Mazni 0189834341